Forums
Rodistrict | Counter-Strike | DC++ Hub | Warcraft 3 :: Forums :: Counter-Strike 1.6 :: Plangeri Admin

<< Previous thread | Next thread >>
azi 19.08 ban fara verificare. go go citeste ofticatu` care mi-ai dat ban :)))))
Moderators: Dark, thEkNi[G]Ht, Carnacior
Author Post
ion
Tue Aug 19 2008, 01:15PM
[ ]
Member: 452
Level 1
HP: 0/18
hphp_end
MP: 8/8
mpmp_end
EXP: 0/9
expexp_end
Gold: 1100gold
Spent: 0gold
Salut , nu e prima oara cand i au ban fara verificare pe rodistrict. Tot ce vreau pe acest thread e sa dau nota 4 la o parte din adminii de pe rodistrict. Eu inteleg ca multi dintre ei sunt copii dar nu inteleg cum primesc ei adminul.

Acest server duce lipsa unui administrator matur , care sa tine in frau adminii si sa-i verifice/ceara socoteala cand dau cu batzu in balta.

Pentru ala care mi-a dat ban (stii tu cine esti ca eu nu stiu): daca ai runde bune si faci 4-5 e skill asa-i? Eu daca am runde bune si fac 2-3 e cheat? deci e imposibil sa faca si altii cel putin ce faci si tu asa-i?Gandeste-te copile la ce ti-am scris si o sa-ti dai seama ca ai fost penibil.Nu m-ai verificat pentru ca stiai ca sunt curat si daca ma verificai nu mai puteai sa-mi dai ban si nu te mai puteai racori de oftica specifica varstei tale.Pana una alta m-am distrat cu voi si n-ai decat sa crapi si sa fierbi ca nu ai fost tu miezul pe server cat am jucat eu muahahahaha

[ Edited Tue Aug 19 2008, 04:38PM ]
Back to top
Carnacior
Tue Aug 19 2008, 07:04PM
Web Master

[ ]

Member: 1
Level 6
HP: 4/104
hphp_end
MP: 49/49
mpmp_end
EXP: 5/14
expexp_end
Gold: 487680gold
Spent: 24750gold
macar ora la care sa intamplat sa o specifici ca asa nu rezolvi nimic crezi tu ca o sa se simta cineva cu musca pe caciula ?

Nu conteaza daca esti bogat sau sarac... bani sa ai !!!
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF