eram pe d2 shi eram 5vs5 shi nuklear spune psa shi lg ct fara spate.peste kteva min vine unul mid ii da ban.L0-am intrebat dc ia dat ban shi nu slay,peste alte minute:D mai vine unul mid ban shi au inceptu sa vino toti min shi la toti lea dat ban.Deacum incolo o sa am shi dovada,defapt il am martor pe reebok.Iarasi iati dat admin la asta
mda cam asta se intampla mai mereu banuri peste banuri... nush cine s ocupa cu adminele dar trebuie o curatare generala si daca e sa se faca intai teste si porma sa se acorde admin, adik sa ii dati admin unuia si sa il lasati sa zicem 3 zile si daca isi face ine treaba ramane cu admin daca nu asta e. Si as avea o sugestie chiar daca nu aici e locul ei, sa faceti un forum unde sa apara toti playerii cu slot si admin.
aici ii dau drepatate si lui nuklear... sunt unii buti la care le spui de nush cate runde pasa si lunga fara spate si ei se trezesc sa vina mid.. ce pnm sa le faci? daca le day slay incep cu intrebarile cu injuraturile etc... bla bla bla. eu de exemplu ii anunt pe d2 pasa si lunga le spun de la inceput ca le dau ban... si tot nu asculta... prin urmare ban direct, decat cu buti mai bine mai putini
Nuklear ala care a dat vote_map inferno cand eram 4vs4 si mai erau 15 minute de joc? Am sa bag un plugin care sa blocheze unele drumuri pe unele harti sa nu mai avem problema asta...
Nuklear ala care a dat vote_map inferno cand eram 4vs4 si mai erau 15 minute de joc? Am sa bag un plugin care sa blocheze unele drumuri pe unele harti sa nu mai avem problema asta...
daca tot e vorba de plugin-uri baga shi un plugin anti silent run pe war }{, raman dator :>
CLICK PLS!!!
The Knight wrote ... Nuklear ala care a dat vote_map inferno cand eram 4vs4 si mai erau 15 minute de joc? Am sa bag un plugin care sa blocheze unele drumuri pe unele harti sa nu mai avem problema asta...
daca tot e vorba de plugin-uri baga shi un plugin anti silent run pe war }{, raman dator :>
tu esti dependent de slrun..nu vad de ce suferi :\