am intrat aseara pe server ... dupa 10 minute intru un player cu nickname "x" pe server era 1 admin (parca) acest player avea codea .. cred ca ogc ca avea si speed toata lumea se plangea la admin sa dea ban. dar de unde acest admin pika .. nu stia pe ce lume se afla la un momendat X zice ca e prieten cu pica si nu are cum sa-i dea ban eu am inceput sa il injur pe pika ca sa-i dea ban ! dar de unde el mia dat mie .. asa un server bun care intra multi playeri si bun trebe sa aibe si curatenie si macar un admin aproape nonstop prin acestea daca se poate ... vreau sa-l avertizati pe pika ..... sau poate sa i se ia si adminu multumesc
eu cred k acest server are admini destul de buni pentru a lua o masura in privinta unui ban sau a unui jucator codat dar dak tu lai mai si injurat iti meriti pe deplin banul }{ e si vina lu pika poate dak zicea tot serveru dar nu cred asta pt k atunci ar fi reactionat puteai da cu copy paste ce ati vb pe server inainte de ban si atunci se puteau lua masuri dak ai dreptate . asa slabe sanse HF in continuare SA MOARA MASA !
ba copile "horia" daca erai si tu pe server ..... eu i-am multumit dupa 2 minute de ban .. m-a intrebat cum am intrat .. nu cred ca a auzit de ID dinamic ... cum ramane cu el ?
Problema ca nu prea se pot da banuri jucatoriilor care au doar un caracter ca nick , de exemplu "x" si "o" si etc .
Adminii sunt competenti dar trebuie sa mai invete comenziile calumea ca nu merge amx_ban x 3000 , ca asta inseamna ca ar bana toti care au in nick litera "x" . Incercam sa rezolvam problema deocamdata se poate da ban doar cu amx_banmenu si selectezi jucatorul . Asta e rezolvarea momentan .
Klaus , ai auzit de ID Dynamic ? Ca eu nu . In fine .
L0ser- toata lumea are dreptul la o parere chiar si oamenii ca tine .
Cu adminul respectiv nu se va intampla nimic , i-am atras doar atentia unde a gresit si gata .
Have fun si numai cautati flame ca va faceti usere noi in viitor .