De Ce iau ban mereu.. FARa sa FACa SS sau demo fara sa injur sau altele.. mereu iau ban.. .dak au vre`o prb cu mine personal sa zica.. sa nu in continu.. iau 3 banuri in 20 min .. .
am disperat.. dak vrea sa nu mai joc pe serv sa zica.. k poate o fii al lui da asa...
nush cine mi`a dat ban k sunt mai multi admini si sufera de admin.. asta nu`mi place.. ..
va rog a`mi scoate banu IP adress: 89.37.73.193 am Ip static.. nu e dinamic k dak era intram iara sa rezolv prb da asa nush..
Am luat ban. Scoateti-l. Ce convenabil... Te rog sa ne zici data, ora si harta pe care ai luat ban si daca iti amintesti ce admini au fost pe server. Si cu ce nick ai jucat...
mndr era valve shia zis idul n1k3 bv(il ceruse unu deci clar el era) sau nush cum si cica juca de la un prieten pana aici ok ! trec 20 de min din harta deja o dadea prea urat iam facut ss si a iesit de pe server deci am stat pe el avea aim clar BAN HIM
[ Edited Wed May 28 2008, 11:59PM ] SA MOARA MASA !
Luni 29 septembrie 2008 , ora 10:45 -> 10:50 mi-am luat bann ! Motiv ! nush ! Doar am intrat , am zis "y" re all, am vz ca am lag, am zis ca "nu pot sa joc cu lagu asta ca merge in reluare" si eram pe punctu sa apas Q+Tab+Enter dar ; Surpriza "Ban Permanent" !!! Ce placut e sa stii ca joci pe un server care crezi ca e bun, plm iti faci 2 3 prieteni, si iei ban ).. Buna treaba baieti astia cu admin !!!
Safe Mode