[ADMIN] rpG was struck down by Klf's wrath. SKnK is joining the Counter-Terrorist force *DEAD* rpG : ma ratat
RoDistrict Gaming Servers *** LosT killed D3XCAP with a headshot from deagle *** SKnK (79.114.196.102:27005) trying to connect *** LosT killed Syc@ with a headshot from deagle *** Obsedatu killed Chochotoff with m4a1 *DEAD* rpG : daten kristosu mati
RoDistrict Site: http://www.rodistrict.net/ Command: Klf used command admin_ban rpG "public_slots_free" changed to "10" Ro invatza sa te comportzi amice!!!
Prima oara ai luat ban pt ca mai injurat,a doua oara la fel iar a treia oara mi-am adus aminte ca ai zis de maikamea si nu suport!!! Grija cum vb daca vrei sa evitzi BL MS
Prima oara ai luat ban pt ca mai injurat,a doua oara la fel iar a treia oara mi-am adus aminte ca ai zis de maikamea si nu suport!!! Grija cum vb daca vrei sa evitzi BL MS
Sunt de acord cu banurile...nici 1 prob...dar deja ma enervasem in exces ca ok...nui dai ban ca tia dat ss si nu sa vzt aimu...dar au intrat si de pe BL si tot nu dai ban...miam iesit din fire.....citeste forumu and go plaY...gg
klf nu am nimic personal cu tine ... dar esti praf ca admin cuae intra codati peste codati si tu nu le faci nimic...:-j nu mai incerca sa pari ce nu esti ... ms }{
cauta anturaj altundeva }{
faceti ss god damn it ... problema voastra a adminilor ca va credeti zei si nu faceti ss dati ban direct in prostie ... ganditiva ca banurile alea se aduna undeva .. ipurile ma refer si dak se deconecteaza si se connecteaza unu altu p ipul acela atunci no sa poate sa intre p serv ... deci faceti cv cu un reason nu in prostie !
Si? Pentru asta exista ban temporar. Eu nu fac ss atata timp cat se vede clar ca respectivul are wall. Pt ce? Ca sa-mi iasa cand ii cer idu?
Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Exista ban temporar pe dreq, ca e buguit adminmodu si orice ii dai tot ban definitiv iti da. O sa bagam amx cel tarziu la sfarsitu saptamanii viitoare. Nu imi pasa daca stiti sa umblati pe amx sau nu, veti invata, dar adminmod nu mai ramane...
Si e vina noastra? Asta e. Eu n-am de gand sa fac poze la toti prostanii, am destula experienta ca admin.
Never underestimate the power of stupid people in large groups.