am luat ban fara motiv , fara sa mi se vorbeasca sau sa fiu macar anuntat ba prostule vezi ca iei ban .. nu vreau sa spun de faptul ca NU MI S-AU FACUT POZE ! SAU DEMO ! NU AM INJURAT ! NU AM AVUT LAG ! SI NU AM AVUT NICIO PROBLEMA IN LEGATURA CU NICKUL (ma gandesc ca nickul mc12 nu incalca vreo regula a serverului)
mc12 killed SLK with aug Vasile : heflash si scorpion...jucatori
heflash killed mc12 with m4a1 *** elaN- killed MOS CRACIUN with a headshot from ak47 *** heflash killed elaN- with m4a1 elaN- : MORTZI MATII
RoDistrict Live CS STATS: http://cs.rodistrict.net/stats scorpion : mda
*** heflash killed scorpion with a headshot from m4a1 *** [RoDistrict] Transfering MOS CRACIUN to the Ts mc12 killed don`t shut me i don`t have soun with m4a1 RoDistrict Warcraft3 (DOTA SERVER): war3.rodistrict.net , mai multe informatii pe www.rodistrict.net/forum MOS CRACIUN killed SLK with xm1014 MOS CRACIUN (RADIO): Fire in the hole! RoDistrict Clan-War Server: cs.rodistrict.net:27400 MOS CRACIUN killed heflash with xm1014 ..:: Vino pe Str Jepilor nr 6A unde Internet Caffe Virus-Club te asteapta ::.. Partener RoDistrict mc12 killed SLK with awp MOS CRACIUN killed don`t shut me i don`t have soun with xm1014 MOS CRACIUN (RADIO): Fire in the hole! *** heflash killed MOS CRACIUN with a headshot from sg552 *** INTRA pe www.rodistrict.net pentru jocuri online ! Distractie Placuta ! scorpion killed heflash with ak47 Visit www.rodistrict.net & our forum www.rodistrict.net/forum and add id : rodistrict . Have fun Nu uita sa iti faci cont pe forumul RoDistrict : www.rodistrict.net/forum . mc12 killed SLK with awp * don`t shut me i don`t have soun changed name to <<HelL>> <<HelL>> killed MOS CRACIUN with m4a1 mc12 killed heflash with awp mc12 (RADIO): Fire in the hole! *** scorpion killed <<HelL>> with a headshot from ak47 *** The server operator has added you to banned list Added to banned list
SLK asta ar trebuii pus la punct ! un admin trebuie sa fie exemplu pentru ceilalti jucatori ! iar daca da ban pentru ca a fost omorat de cineva si nu-i convine .... frate .. dezinstaleaza-ti counter-strike de pe calculator si apuca-te de de DINA sau doom ! ca de altceva nu esti in stare !
SPER CA SE REZOLVA CAT DE CURAND . Multumesc anticipat
Hahahhaha odata , dragul meu mc12 nu numai eu am fost pe server ma refer la partea cu admini . In al doilea rand adminul care ti-a dat ban a fost mndr sau rnld sau ce nume oi fi avea , si a dat ca ai dat flash in baza , pe snow parca nu stiu . Documenteaza-te si apoi mai comenteaza .
Nu e offtopic. Vrem sa-l detronam pe Soby, atata tot
mc12, o sa-ti mai iei banuri pe nedrept daca joci bine.. asa ca nu prea are rost sa faci atata tambalau.. mai ales daca nu sti despre ce e vba. Daca tu crezi ca pt un ban dat aiurea unui OWNER (chiar si unui simplu admin) i se suspenda adminul, insemna ca nu sti pe ce lume traiesti. Si avand in vedere ca e prima plangere la adresa lui.. Chiar nu vad ce altceva ai putea dori inafara de scoaterea banului.
Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Si ca aproape toti care se plang doar sa se simta si ei bagati in seama , cred ca are ip dynamic . Macar de ai fi ajuns in blacklist ca sa ai sa te plangi .
am ip static in primul rand . al doilea rand nu stiam ca erau mai multi admini decat slk pe server. si habar nu am cine ii slk . owner . co-owner sau orice ar fi .
si nu fac posturi de dragul de a posta ceva. dar nu imi convine nici mie .. odata ce joci un pic mai bine decat altii sa primesti direct ban . iar in legatura cu flashul. nu am dat niciun flash.
va multumesc de unban. puteti sa inchideti topicul .
Nu conteaza ce pozitie am in staff , odata ce nu am fost vinovat nu raspund pentru greselile altora .
Atata timp cat joci bine stii ca pericolul de a lua ban este din ce in cel mai mare . Depinde de admin daca stie sa deobeseasca un jucator bun de unul codat .