Hahahahhaha Carnacior.. devotamentul tau ma depaseste.. ) Cum e cu "atata timp cat sunt eu pe server, eu fac regulile", si vorbele nu prea "filtrate" aduse la adresa lui ReactioN. Personal, nu aveam nimic cu tine. Dar atata timp cat dai dovada de lipsa de bun simt, ma bag si eu in seama. Esti ULTIMUL om care ar trebui sa decida suspendarea unui admin, si daca ar fi sa decizi, adminul ti-ar apartine. Atata timp cat nu ai idee ce e ala regulament si nu-ti pasa de ceilalti playeri de pe serveri, in fatza noastra esti un nimic. Cand vei incepe sa fi om, vom si fi noi cu tine. Succes!
Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Fata de reaction nam pic de bun simt kitty Da... la ora 2 noaptea imi permit sa fac mai orice avand in vedere ca jucam doar cate 4-5 insi pe server nu prea am timp sa astept dupa alti stand la camp chiar daca e free game i hate it si ca sa nu mai aud cand se cere dust ca jucam pasa si lung` copii astia copac nu stiu altceva decat dust2
Nu conteaza daca esti bogat sau sarac... bani sa ai !!!
coae cat timp pe server bagi si scoti puli din partea mea ai 0 suport si deci nu sunt de acord ca deciziile de genul asta sa te priveasca.apreciez faptul ca te ocupi de design dar in ceea ce priveste adminatul e mai bine sa stai departe
Eram 4 vs 4 ..poate chiar mai multi. Si nu ai nici o scuza. Atata timp cat esti admin, te abtii. Daca ai chef de caterinca, schimba-ti nick-ul si asteapta-la la kick respectiv ban de la mine. Sunt sigura ca ai facut mult mai mult decat mine pentru serverul asta, dar asta nu-ti da dreptul sa recurgi la vedetisme. Nu am nimic nici cu tine, nici cu prietenul tau atata timp cat vorbesti frumos si te porti ca un adevarat admin .. ca sa nu zic om.
Never underestimate the power of stupid people in large groups.