nu inteleg de ce si cum poate sa imi dea un admin ( dQn) ban fara motiv .adica eu am schimbat harta si el imi da ban.SEC joc pe server de 2h pe ice si intra dQn direct schimba si cand schimb si eu harta ca multi o cereau se trezeste ala sa imi dea ban ? eu zic ca la admini de pe serverul asta le trebe unpic de educatie si respect fata de alti admini sau helperi.zic eu adica acuma daca esti helper si intra un admin nu are nici un drept sa iti dea ban sau altele ca asa vrea el si ca are rank mai mare.sincer asa nu o sa se inbunatateasca serverul deloc .
1 la mana cand am intrat nu era ice ci snow... 2 la mana erau destui pt harta aia 3 la mana am dat la vot a iesit india -> am schimbat apoi joc cateva frage si te trezesti u si schimbi harta in d2 fara sa dai la vot sau ceva... restul deduceti ce sa intamplat si din "plangerea" zeului Slick
da deci degeaba nu trece o zi iar se dau banuri intre admini,si sincer trebe vb si discutat despre problema asta cu banu,ca prea se sufera admin si de nivelu de acces acuma sincer nu am nimic cu dQn dar supa ce imi da mie ban ii faceti Owners sincer si ami ziceti ca suspendati adminu in caz ca se da ban .Si sa nu uitam faptul ca azi am vazut 6 banuri intre admini si nu dau nume . Sincer eu zic ca ar trebui sa se scoata posibilitatea de a se da ban intre admini si cine are Owner sa aibe pos la recon si altele nu sa dea ban la admini si in nici un caz admini la Owner.acuma eu zic din experienta de pe alte servere renumite si acolo mergea si nu se golea serveru din cauza banurilor si ca suferea lumea de admine .