Cand bagi un server la favourites, cs-ul vede ce IP are dns-ul respectiv si baga IP-ul ala la favorite. Daca ai ip dinamic o sa iti dispara sv de la favorites de fiecare data cand te reconectezi la net. Hai mah wtf e lame tzii server de cs pe calcul personal pe rds de 9$? Daca imi spui ca fisierele serverului unde e cstrike/addons sunt aceleasi fisiere de pe care joci tu cs esti zeul meu
Ahahahaha esti un mare but . Deorece poti tine server si cu RDS 9 $ si un computer destul de bunicel , atata timp cat RDS a scos in metropolitan limitarea , asta inseamna ca 90% din jucatori nu o sa aiba lag , depinde ce mai faci tu pe calc . Ca presupun ca nu vrei sa umplii serveru din afara tarii sau a Brasov-ului .
SalvaRi: Eu am luat datele de pe http://www.cstrike-planet.com/tutorial/1 Daca observi, creatorul tutorialului de pe cstrike.ro s-a inspirat din acelasi loc. Mai mult, a fost atat de lame incat sa ia pozele de acolo, sa scoata cstrike-planet.ro si sa puna cstrike.ro
SLK: Am luat datele de aici http://www.cstrike-planet.com/tutorial/1
Cand bagi un server la favourites, cs-ul vede ce IP are dns-ul respectiv si baga IP-ul ala la favorite. Daca ai ip dinamic o sa iti dispara sv de la favorites de fiecare data cand te reconectezi la net. Hai mah wtf e lame tzii server de cs pe calcul personal pe rds de 9$? Daca imi spui ca fisierele serverului unde e cstrike/addons sunt aceleasi fisiere de pe care joci tu cs esti zeul meu
Ahahahaha esti un mare but . Deorece poti tine server si cu RDS 9 $ si un computer destul de bunicel , atata timp cat RDS a scos in metropolitan limitarea , asta inseamna ca 90% din jucatori nu o sa aiba lag , depinde ce mai faci tu pe calc . Ca presupun ca nu vrei sa umplii serveru din afara tarii sau a Brasov-ului .
seara ii las si pe cei din germania / italia / spania / franta etc sa joace deoarece au lag maxim 50 dar seara doar cei din romania (foarte multi au lag 10-30 mai putin cei cu upc care au 100 constant la aproape orice ora a zilei)
Sa-mi bag pixu . Tu vorbesti de parca serverul tau ar fi no.1 in lume . "Ii las sa joace " . Pai tu crezi ca aia stau la rand sa intre pe serverul tau ? Nu gasesc alt server la sectiunea internet ?
Oricum cei cu UPC , nu sunt mai multi ca cei de pe RDS asa ca exista posibilitatea ca 14 jucatori din 18 sa fie pe RDS . Restu reprezentand Romtelecom , UPC sau alte providere or whatevar . Deci in concluzie merge sa faci si pe RDS 9$ si cu un calc acceptabil .
da sunt tot acolo fisierele serverului numai ca tu cand joci nu folosesti acele fisiere Serverul este una ..... este vorba de HLDS DEDICATED Server si nu are executabilul hl.exe (cel de pe care joci cs) Deci da merge sa tii serverul de pe acelasi calculator de pe care te si joci hl.exe nu este acelasi cu hlds.exe >:) si cum zicea si Merdiso (acum a zis si el ceva de la el dar fara sa stie de ce are acelasi dns pe alte Ip-uri) no-ip.xxx este un sistem de DNS DINAMIC downloadezi un mic programel de la ei, user+parola si iti iei numele DNS-ului si de cate ai calculatorul deschis si utilitarul activ DNS-ul respectiv este redirectionat spre Ip-ul tau.
TUTORIALUL NU ESTE FACUT DUPA CEL DE PE CSTRIKE.RO!!! CEL DE PE CSTRIKE.RO ESTE COPIAT DUPA ASTA: http://www.cstrike-planet.com/tutorial/1-Creating-a-Counter-Strike-Server TEMBELII AIA AU LUAT PANA SI POZELE DE ACOLO SI AU SCRIS CSTRIKE.RO PE ELE!!! NU VA MAI DATI DESTEPTI DACA NU SUNTETI!